domingo, 15 de marzo de 2015

Llibre de sonets a la Mare de Déu del P. Jaume de Girona (Catalunya)


Després de molt esperar, finalment tenim a les nostres mans editat i publicat el nou llibre de poesies del pare Jaume. Concretament són els 50 sonets que ell mateix ha dedicat a la Mare de Déu durant els últims dos anys. Aquest projecte literari ve a ser el més important dels que el P. Jaume ha tirat endavant fins ara, ja que és el primer oficialment reconegut per l'església. Per un costat hi ha el pròleg del nostre Bisbe el Mr. Luka i per l'altre el del pare Abat del monestir de Montserrat.

Les icones que il·lustren aquest llibre, pertanyen a la col·lecció particular del Sr. Joan Josep Brugera Clavero i estan actualment exposades al museu de l'Abadia de Montserrat. Totes les fotografies són en color i amb una qualitat excepcional.

El llibre és auto-editat i s'han imprès les primeres mil còpies que ja s'han començat a distribuir.
La versió oficial és en català, però actualment el Pare Jaume ja té acabada i a punt d'editar la traducció en castellà, adaptada per ell mateix. És possible que en un temps puguem veure-ho també traduït al serbi i al rus.


Properament anunciarem els punts de venta, però per si no podeu esperar: tenim llibres a la parròquia (Pça. de Sant Pere, 22,  Girona) on l'autor us els podrà dedicar personalment.

Per a més informació, truqueu als números de telèfon 667437493 i 972426292 o escriviu a l'adreça de correu electrònic esglesia.ortodoxa.girona@gmail.com


Font: Parròquia de la Mare de Déu de la Tendresa (Església Ortodoxa Espanyola - Patriarcat de Sèrbia)